Mini cornuri fragede

de Andreea Baraboi in Dulciuri, 19 Noi 2014 | 12493 vizualizari

 

Cum se lasa seara parca iti este pofta a manca ceva bun , ceva facut de casa.
O reteta usoara carenu necesita multe ingrediente si e foarte usor de facut !

 

INGREDIENTE

  • 550 g faina
  • 1 ou
  • jumate cub drojdie
  • apa minerala
  • rasatura de lamaie si portocala
  • un varf de sare
  • rahat
  • un ou pt uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini cornuri fragede:

Intr-un vas se adauga faina si facem o gaura in mijloc unde adaugam rasatura de portocala si lamaie, sarea, oul si separat dizolvam drojdia in apa minerala preferabil calduta si apoi o adaugam in mijloc si framantam pana obtinem un aluat lucios si elastic, pe timpul framantarii am adaugat ulei ca sa fie fraged aluatul si mai elastic. l-am lasat la dospit 30 min la loc calduros.


Odata crescut am intins o foaie rotunda de aluat si am creat triunghiuri unde spre exterios am asezat rahatul si apoi l-am inchis spre interios.


Intr-o tava de copt invelita cu hartie de copt am adaugat corunuletele , le-am uns cu oul batut spuma si le-am dat la cuptor preincalzit pana ce s-au rumenit .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mini cornuri fragede" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Alina26 1

19.11.2014, 15:18

Si eu vreau! !!

Bya Ralu 1

20.11.2014, 00:26

iri_iri 1

20.11.2014, 22:17

ce bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mini-Cornuri cu nuca si cacao