Mini cornuri fragede

de Andreea Baraboi in Dulciuri, 19 Noi 2014 | 20194 vizualizari

 

Cum se lasa seara parca iti este pofta a manca ceva bun , ceva facut de casa.
O reteta usoara carenu necesita multe ingrediente si e foarte usor de facut !

 

INGREDIENTE

  • 550 g faina
  • 1 ou
  • jumate cub drojdie
  • apa minerala
  • rasatura de lamaie si portocala
  • un varf de sare
  • rahat
  • un ou pt uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini cornuri fragede:

Intr-un vas se adauga  faina si facem o gaura in mijloc unde adaugam  rasatura de portocala si lamaie, sarea, oul si separat dizolvam drojdia in apa minerala preferabil calduta si apoi o adaugam in mijloc si framantam pana obtinem un aluat lucios si elastic, pe timpul framantarii am adaugat ulei ca sa fie  fraged aluatul si mai elastic. l-am lasat la dospit  30 min la loc  calduros.

Odata crescut am intins o foaie rotunda de aluat si am   creat triunghiuri unde spre exterios am asezat rahatul si apoi l-am inchis spre interios. 

Intr-o tava de copt invelita cu  hartie de copt am adaugat corunuletele , le-am uns cu oul batut spuma si le-am dat la cuptor preincalzit pana ce s-au rumenit .

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini cornuri fragede" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mini-Cornuri cu nuca si cacao