Mini pachetele de primavara la cuptor

de Bucataras Diana in Porc, 5 Feb 2017 | 987 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g varza
  • 350 g carne tocata de porc
  • 1 fir praz
  • 3 catei usturoi
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • 1/2 lingurita ghimbir
  • 2 linguri sos soia
  • 2 linguri sos stridii
  • piper
  • foi de orez
  • ulei
  • 1-2 oua
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini pachetele de primavara la cuptor:


Pregatim legumele: tocam varza, prazul, ceapa verde, ardeiul, usturoiul si radem morcovul.


Punem ulei intr-o tigaie (de preferat wok), iar cand acesta e incins, se adauga prazul, ceapa si usturoiul, apoi carnea, toate legumele si la sfarsit, varza. Se asezoneaza cu sos de soia, ghimbir, sos de stridii si piper. Daca trebuie, se adauga si putina apa. Cand se inmoaie varza, oprim focul, punem intr-o strecuratoare si lasam sa se scurga bine si sa se racoreasca.


Taiem foile de orez in 4 patratele si le acoperim cu un prosop umed. Batem albusurile intr-un castron si pregatim un castron cu apa.


Pe un tocator, asezam un patratel de foaie de orez, trecut rapid prin castronul cu apa, ungem marginile cu albus, punem la marginea de jos o lingurita de umplutura si rulam coltul foii de orez, astfel incat sa acopere bine compozitia. Aducem si lateralele spre interior, astfel incat sa avem un plic si continuam sa rulam, avand grija sa inchidem foarte bine “plicul, ungand cu albus.


Asezam pachetelele intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit, pana se rumenesc frumos.


Servim cu sos de soia si sos dulce-acrisor.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

compozitia trebuie sa fie scursa si racita bine, chiar cateva ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini pachetele de primavara la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

kytz 1

08.02.2017, 23:01

Bune, bune!

mihaelar63 1

09.02.2017, 00:13

Ceee buune

miki_a 1

09.02.2017, 13:58

Îmi plac!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Carne de porc si cartofi la cuptor