Mini pizza

de raluxas in Pizza, 13 Noi 2010 | 3965 vizualizari

 

o pizza mai mica...sa para ca mancam o pizza intreaga !

 

INGREDIENTE

  • 1/2 cub drojdie, 
  • 210 ml apa/lapte, 
  • 360 g faina, 
  • 8-10 rosii cherry, 
  • cascaval ras, 
  • o conserva de ciuperci 
  • 5-6 felii de ceafa afumata /kaiser 
  • jumatate de ardei verde
  • oregano/busuioc, 
  • piper 
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini pizza:

Din 360g faina, 1/2 cub drojdie, 1lg sare, 210 ml apa/lapte se face un aluat ce se lasa putin la crescut. Se intinde o foaie care se poate decupa cu un pahar sau un bol pentru a obtine mai multe blaturi rotunde pentru pizza mini. 
Fiecare blat se unge cu pasta de rosii, apoi se adauga in ordine: cascaval ras, boabe de porumb, ceafa de porc/kaiser, oregano/busuioc, sare, piper, ciupercile taiate, putina ceapa tocata marunt si la final iar un strat de cascaval ras. Inainte de a se aseza in tava aceste pizza mini, se pun si jumatati de rosii cherry peste stratul de cascaval. 
Se coace la foc potrivit pana ce marginile pizzei mini devin aurii. 
Se serveste cu pofta ! 

TIPS-URI

1

mereu se mananca cu pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini pizza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Varza noua la cuptor cu afumatura - Reteta savuroasa

de laura_n 7

ieri la 17:09

Castraveți murați la soare - Rețeta mamei pentru castraveți covăsiți

ieri la 09:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Lipie cu galbiori