Pizza quatro formaggi

de Oana in Pizza, 6 Feb 2011 | 5159 vizualizari

 

Aveam o pofta nebuna, nebuna, nebuna, de o saptamana visez la ea :)

 

INGREDIENTE

  • Blat de pizza:
  • 200 ml apa
  • 1 si 1/2 linguri ulei de masline
  • 1 si 1/2 lingurite sare
  • 400 g faina
  • 1 si 1/2 lingurite drojdie uscata
  • Topping:
  • mozzarella rasa
  • branza roquefort
  • branza gorgonzola
  • parmezan ras
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza quatro formaggi:

Aluatul de pizza se face la masina de paine si ies doua pizza intr-o tava rotunda cu diametrul de 30 cm. Se ung tavile cu ulei de masline, aluatul se imparte in doua si cu mainile unse cu ulei se intinde aluatul bine in tava. Acum branza se pune dupa preferinta, cam o mana din fiecare tip de branza, dar ceva mai putina din cea roquefort care este iute. Eu am gasit un pachet hohland cu branza rasa mozzarella, cheddar si edam. Deasupra am ras mozzarella (mi-a placut de la Delaco)Deci se presara branza deasupra si se pune tava in cuptorul bine incins, la foc mediu.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza quatro formaggi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

elena1988 1

10.02.2011, 15:39

housy 1

03.08.2011, 12:16

e pizza mea preferata!! ador branzeturile!!! si a ta arata intr-un mare fel...

babi5 1

19.06.2013, 18:32

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de loboda cu ochi romanesc
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu coronita