Mini pizza

de reisnaor_2006 in Pizza, 9 Dec 2015 | 2474 vizualizari

 

Un aperitiv bun de pus la pachet la scoala sau pe masa cand ai musafiri.

 

INGREDIENTE

  • 150 ml apa calduta
  • 150 ml lapte
  • 800 gr de faina
  • 1 lingurita de zahar
  • 1 ou
  • 1 pl de drojdie
  • 1 lg de sare
  • 1 ou ptr uns
  • Umplutura:
  • 200 gr de sunca de pui
  • 200 gr cascaval Delaco
  • rosii taiate conserva
  • oregano
Portii: 30
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini pizza:

Mai intai preparam maiaua (apa calduta cu lingura de zahar si drojdia). Intr-un castron punem faina,in mijloc punem maiaua,ouale,laptele si uleiul.Framantam bine aluatul si lasam sa creasca intr-un loc cald.


Cand aluatul a crescut l-am impartit in4 parti .Pe masa de lucru am presarat faina si am intins cate o foaie de aluat.Cu ajutorul unui pahar am taiat cercuri pe care le-am umplut cu sunca si cascaval taiate cubulete,rosii taiate si am presarat oregano.


Fiecare cerc umplut l-am acoperit cu alta bucata de aluat taiata cu paharu,am unit marginile bine si l-am asezat in tava de copt pe care am tapetat-o cu hartie de copt.Dupa ce am terminat fiecare bucata am uns-o cu ou batut cu putin lapte.


Am bagat tava la cuptor la 200 de grade pana aproape sau rumenit.Inainte de a scoate tava de tot am presarat cascaval ras si am mai lasat 2 minute la cuptor.Pofta buna.

 

TIPS-URI

1

Putem face ce umplutura dorim.

2

Sarea nu trebuie sa ia contact cu drojdia pentru ca nu mai creste aluatul.

3

Daca adaugati dovlecei si rosii presarati busuioc,ii da o aroma deosebita.

4

Mi-au iesit 30 de bucati,depinde de marimea paharului cu care decupati aluatul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini pizza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

Gherca Daniela 1

10.12.2015, 13:54

foarte bune!

Kular 1

09.01.2016, 20:11

Cât ulei se pune?

reisnaor_2006 1

09.01.2016, 22:15

30 ml de ulei

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Mini pizza