Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Un aperitiv bun de pus la pachet la scoala sau pe masa cand ai musafiri.
Mai intai preparam maiaua (apa calduta cu lingura de zahar si drojdia). Intr-un castron punem faina,in mijloc punem maiaua,ouale,laptele si uleiul.Framantam bine aluatul si lasam sa creasca intr-un loc cald.
Cand aluatul a crescut l-am impartit in4 parti .Pe masa de lucru am presarat faina si am intins cate o foaie de aluat.Cu ajutorul unui pahar am taiat cercuri pe care le-am umplut cu sunca si cascaval taiate cubulete,rosii taiate si am presarat oregano.
Fiecare cerc umplut l-am acoperit cu alta bucata de aluat taiata cu paharu,am unit marginile bine si l-am asezat in tava de copt pe care am tapetat-o cu hartie de copt.Dupa ce am terminat fiecare bucata am uns-o cu ou batut cu putin lapte.
Am bagat tava la cuptor la 200 de grade pana aproape sau rumenit.Inainte de a scoate tava de tot am presarat cascaval ras si am mai lasat 2 minute la cuptor.Pofta buna.
1
Putem face ce umplutura dorim.
2
Sarea nu trebuie sa ia contact cu drojdia pentru ca nu mai creste aluatul.
3
Daca adaugati dovlecei si rosii presarati busuioc,ii da o aroma deosebita.
4
Mi-au iesit 30 de bucati,depinde de marimea paharului cu care decupati aluatul.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult