Mini pizza rapide

de Pasiune pentru bucatarie in Pizza, 3 Mai 2010 | 3877 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 25 g drojdie
  • 5 linguri ulei
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingurita sare
  • 250 ml apa calduta
  • mezeluri(sunca,salam,muschi,parizer etc.)
  • cascaval
  • ketchup
  • 1 galbenus
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini pizza rapide:

Drojdia se dizolva in apa calduta,amestecata cu zahar si sare.Faina se pune intr-un vas incapator,se face o gropita in mij si se pune amestecul de apa si drojdie si uleiul.Se framanta un aluat(poate mai e nevoie de putina faina) si se poate lasa la dospit sau nu(eu l-am lasa 15 min ca am avut alta treaba).Masa se unge cu ulei si se intinde o foaie cat mai dreptunghiulara,se unge cu ketchup,se presara mezelurile(puneti cat mai multe),cascavalul ras si se ruleaza.Se taie ruouri de aprox 2 cm si se pun in tava pe hartia de copt(coaceti in 2 transe;mie mi-au iesit 20 buc),se ung cu galbenusul de ou si se presara cascaval.Se lasa la cuptor 15-20 min/pana se rumenesc.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mini pizza rapide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

ela 1

03.05.2010, 23:07

aici am fost dar de pofta am uitat sa mai spun ceva

adry88 1

07.07.2011, 16:57

bune

babi5 1

14.12.2014, 16:53

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Lipie cu galbiori