Mini pizzete cu spanac si branza de vaci

de Rahela Velicu in Aperitive / Garnituri, 12 Aug 2016 | 803 vizualizari

 

Nici nu stiti cat de gustoase sunt! Reteta si aici - http://noiinbucatarie.ro/mini-pizzette-cu-spanac/

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente aluat:
    • 220 g faina
    • 1 lingura de untura
    • 50 ml apa calduta
    • sare
    Ingrediente umplutura:
    • spanac
    • 2 linguri de bulion
    • 2 linguri de pasta de ardei sau ardei proaspat taiat marunt
    • 3 -4 felii de branza de vaca
    • sare
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini pizzete cu spanac si branza de vaci:

Intai pregatim aluatul: punem faina, untura, un praf de sare si apa calduta intr-un bol si framantam. Aluatul trebuie sa fie nelipicios, daca este nevoie mai adaugati un praf de faina.


Punem o cratita cu apa la fiert si cand da in cateva clocote se ia de pe foc si se adauga spanacul curatat de nervura. Se lasa 5-6 minute la oparit, dupa care se scoate, se toaca marunt si se stoarce bine de apa.


Aluatul il intindem cu facaletul cat mai subtire si taiem cercuri cu gura unui pahar mai mare.


Punem fiecare cerc in tava, ungem cu bulion, punem spanac, presaram pasta de ardei si cubulete mici de branza pe fiecare pizzetta. Presaram un praf de sare.

Dam la cuptorul preincalzit pentru 25-30 de minute.



 

TIPS-URI

1

Puteti adauga si alte legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini pizzete cu spanac si branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

elucubratiiculinare 1

15.08.2016, 09:02

Xandrinne 1

15.08.2016, 23:30

Rahela Velicu 1

17.08.2016, 10:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort de biscuiți, cu cremă de ciocolată

de RODIMUR 5

ieri la 23:58

Rulada cu ciocolata si capsuni

de Rocsi 9

ieri la 18:42

Ardei copti umpluti cu branzeturi

ieri la 13:47

Rasol de vitel, cu legume si mujdei de usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 00:12

Rasol de pui cu galuste imperiale

pe 17.07 la 21:31

RETETA RECOMANDATA
Cum păstrăm măslinele