Mini rulade

de brunetica in Prajituri, 15 Dec 2011 | 4168 vizualizari

 

Aveam chef sa ma joc un pic printre dulciuri, si am incercat aceasta reteta simpla si foarte delicioasa. Pe langa o cafea sau o cana de ceai aceste mini rulade sunt delicioase.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 3 linguri de zahar pudra
  • 3 linguri de faina
  • un praf de sare
  • 1 lingura de ulei
  • o lingurita de praf de copt
  • esenta de vanilie
  • gem de capsuni
  • 100 g.ciocolata amaruie
  • 30 g. unt
  • 30 g. frisca lichida
  • 100 ml. apa
  • 1 lingura zahar
  • 2 linguri de coniac
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini rulade:

Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le batem spuma tare cu praful de sare, apoi adaugam zaharul si mixam. Adaugam galbenusurile frecate cu lingura de ulei si esenta de vanilie. Amestecam bine cu o spatula si adaugam faina amestecata cu praful de copt si incorporam bine. Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si o coacem in cuptorul incins timp de 15-20 minunte, la foc mediu.


Cand este coapta o insiropam un pic cu un sirop format din apa, zahar si coniac. Impartim foaia de rulada in 6 parti egale si umplem cu dulceata de capsuni, rulam si asezam mini ruladele pe un platou.


Le decoram cu ciocolata, pe care am topit-o intr-o craticioara cu frisca si untul.


Mai radem un pic de ciocolata .


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mini rulade" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

gaby_duceag 1

16.12.2011, 10:56

Vreau si eu, nu am nik bun in casa (prajituri ma refer )

diaconta 1

16.12.2011, 11:02

bine c-ai precizat Gaby ce-i "nik bun"

brunetica 1

16.12.2011, 11:06

Veniti la mine fetelor va servesc cu cea mai mare placere , am in casa tot felul de dulciuri la alegere, servim o cafeluta si gustam dulciurii

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cornulețe fragede, cu rahat

de RODIMUR 5

ieri la 22:30

Prajitură de toamnă

ieri la 20:33

Paste gratinate cu pui, dovlecei și bacon

ieri la 19:30

 Fasole cu cârnați afumați de porc

de RODIMUR 5

ieri la 15:38

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu ciocolata si blat capucino