Mini Samosa cu cartof, ton si ricotta

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 22 Oct 2016 | 604 vizualizari

 

Ideal pentru aperitiv sau ca antreu acompaniate de o salata verde .
Vedeti aicea si reteta clasica indiana cu curry si carne de vita.
Coacere la cuptor rapida si dietetica :) .
 
http://blogulluicatalina.blogspot.com/2016/10/mini-samosa-cu-cartofton-si-ricotta.html

 

INGREDIENTE

  • 8 foi de brick
  • 500 g cartofi
  • 3 cepe verzi tocate mărunt
  • 1/2 ardei gras roșu tăiat în cuburi mici
  • 1 conserva de ton natur (140 g scurs)
  • 40 g ricotta
  • 2 linguri de cascaval rasă
  • 2 linguri faina
  • 1 lingura ulei
  • sare , piper , boia de ardei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini Samosa cu cartof, ton si ricotta:

Spalati si fierbeti cartofii întregi in apa cu sare .


Prajiti ceapa verde într-un pic de ulei impreuna cu cubuletele de ardei.


Se curata cartofii , se taie în cuburi și se pun în bolul robotului.


Se adaugă tonul scurs, ricotta , ceapa cu ardeiul rosu, brânza rasă și făina.


Se amestecă împreună câteva minute.


Condimentam.


Se taie foaia de brick în patru .


Puneti un pic de umplutura la fiecare extremitate.


Împăturiţi foile în triunghiuri, apăsând marginile cu degetele umede.

Se coace 15 minute la 200 ° C într-un cuptor preîncălzit .


Pofta Buna !!!!

 

TIPS-URI

1

cu 8 foi de brick puteti face 32 mini samossa

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini Samosa cu cartof, ton si ricotta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

mirela0911 1

23.10.2016, 13:35

Cred ca sunt tare bune!

ancutsa 1

23.10.2016, 15:41

Foarte interesante!

Gherca Daniela 1

23.10.2016, 18:17

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Drob din organe de porc