Mini tarte cu fructe

de Lau in Prajituri, 11 Feb 2014 | 2673 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g faina alba
  • 100 g faina de secara
  • 3 linguri untura
  • 1 galbenus
  • 150 g unt
  • 2 linguri zahar
  • 1/2 lingurita bicarbonat
  • zeama de lamaie
  • fructe
  • 1/2 lingurita amidon
  • 2 linguri zahar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini tarte cu fructe:

Intr-un vas mixam untul cu zaharul, adaugam galbenusul, untura si amestecam pana ce se incorporeaza tot,

Adaugam bicarbonatul stins in zeama de lamaie incepem sa framantam adaugand treptat faina, framantam o coca omogena.(daca este nevoie adaugam apa sau faina dupa cum este cazul)

Invelim coca in folie alimentara si dam la rece cca 30 min,

Intindem aluatul intr-o foaie care decupam cercuri mai mari decat formele,

Asezam aluatul in formele dupa care le-am intepat cu furculita,

Fructele (decongelate si scurse de siropul care il lasa) le-am amestecat cu zaharul si amidonul,

Adaugam fructele in forme dupa care dam la cuptor cca 20 minute

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini tarte cu fructe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

Lau 1

12.02.2014, 09:03

_Alina_ 1

12.02.2014, 09:03

Foarte gustoase!

Lau 1

12.02.2014, 09:47

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu struguri