Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Intr-un vas mixam untul cu zaharul, adaugam galbenusul, untura si amestecam pana ce se incorporeaza tot,
Adaugam bicarbonatul stins in zeama de lamaie incepem sa framantam adaugand treptat faina, framantam o coca omogena.(daca este nevoie adaugam apa sau faina dupa cum este cazul)
Invelim coca in folie alimentara si dam la rece cca 30 min,
Intindem aluatul intr-o foaie care decupam cercuri mai mari decat formele,
Asezam aluatul in formele dupa care le-am intepat cu furculita,
Fructele (decongelate si scurse de siropul care il lasa) le-am amestecat cu zaharul si amidonul,
Adaugam fructele in forme dupa care dam la cuptor cca 20 minute
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult