Mini tarte cu mere si piersici caramelizate

de Adele in Dulciuri, 26 Aug 2014 | 515 vizualizari

 

INGREDIENTE

Aluat:

  • 70 gr unt.
  • 70 gr zahar.
  • 2 oua.
  • faina cat cuprinde(300-400 gr).
  • 1 pic de sare.
  • 1 plic zahar vanilat.

Umplutura:

  • 3 mere
  • zahar 3 linguri.
  • scortisoara
  • cuisoare,
  • 3 piersici.
  • zahar 3 linguri.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini tarte cu mere si piersici caramelizate:

Pentru inceput pregatim aluatul,punem untul rece de la frigider intr-un vas,adaugam zaharul si incepem sal modelam ,punem ouale ,un pic de sare si faina si incepem sa framantam aluatul,pe care il punem la frigider.

Pentru mere: le curatam si le taiem felii,le punem la foc cu zahar ,scortisoara si cuisoare(dupa gust) le lasam la foc potrivit pentru cateva minute(5 -6).

Pentru piersici: le curatam si le taiem cuburi,le punem la foc intr-o oala cu zahar si o lingura de apa,le lasam la foc mic pana se vor carameliza.

Cand cele doua umpluturi se vor raci,luam aluatul din frigider si formam tartele ,eu le-am pus direct in tava,am taiat cate un cerc din foaia intinsa ,am pus umplutura si dupa am decorat.

Se dau la cuptor pentru 15-20 de minute la 200°.

Cand se racesc se pudreaza cu zahar.

Pofta buna!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mini tarte cu mere si piersici caramelizate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Adele 1

28.08.2014, 12:42

Motan

MOKUSKA 1

03.09.2014, 10:51

ce frumoase ti au iesit

Adele 1

03.09.2014, 11:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!