Mini tarte cu struguri

de Lau in Prajituri, 15 Noi 2014 | 1847 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat
  • 200 g untura
  • 300-400 g faina
  • 1 praf de sare
  • zahar vanilat
  • 3 galbenusuri
  • 4 linguri zahar
  • Crema
  • 3 oua
  • 500 ml lapte
  • 150 g zahar
  • 50 g unt
  • 80 g faina
  • esenta de rom
  • struguri
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini tarte cu struguri:

Aluat-Intr-un bol punem 300 g faina,zaharul,zaharul vanilat,sare,facem o gaura in mijloc adaugam galbenusurile,untura la temperatura camerei si incepem sa framantam un aluat omogen(daca este nevoie mai adaugam faina)invelim in folie alimentara si dam la rece 30 min.


Intindem aluatul pe masa infainata taiem cercuri si asezam in formele de tarte ,le intepam cu furculita si dam la cuptorul incalzit cca 20min pana se rumesc putin.


Le scoatem din forme si le lasam sa se raceasca.


Crema-Galbenusurile le frecam cu 100 g de zahar,adaugam 5 linguri de lapte si faina,amestecam bine adaugam restul de lapte treptat amestecand continuu,punem cratita pe foc mic si amestecam pana ce se ingroasa.


Luam cratita de pe foc adaugam untul,esenta de rom,spuma de albusuri(mixam albusurile spuma cu un praf de sare,50 g de zahar mixam pana devine o spuma lucioasa)Amestecam cu o paleta cu miscari unsoare pana ce se omogenizeaza.


Turnam compozitia in forme decoram cu struguri si dam la frigider minim 2 ore.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mini tarte cu struguri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

Lau 1

18.11.2014, 20:00

miki_a 1

03.05.2017, 13:55

Interesantă rețeta aluatului cu untură! Văd că e postată de ceva ani...ai mai făcut-o cumva, Laurența? Cum se comportă tartele după ce sunt umplute? Sau poate mai ai vreun pont, ceva....de spus....mă tentează!

Lau 1

03.05.2017, 22:05

Miki leam refacut si se mentin fragede cateva zile.poti sae umpli cu diverse creme

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tarta rapida cu fructe