Minichec cu nuca

de georgiana24 in Prajituri, 9 Feb 2013 | 3276 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1 cana zahar
  • 1 cana faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • esenta de vanilie
  • 70 ml zeama de lamaie (il face mai fraged si nu se simte gustul decat aroma)
  • 1 lingura cacao
  • 5 linguri ulei
  • 50 gr unt
  • 1 cana nuca macinata (nu foarte marunta)
Portii: 36
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Minichec cu nuca:

Separam oualele, galbenusurile le amestecam cu uleiul (ca la maioneza) si zeama de lamaie

Albusurile le batem spuma impreuna cu zaharul dupa care adaugam compozitia de galbenusuri cate un pic amestecand continuu

Adaugam faina in ploaie cu praful de copt, esenta de vanilie si nuca macinata

Din compozitie luam 2 linguri si amestecam cu cacao

Pornim cuptorul si incepem sa pregatim formele

Ungem cu unt formele si adaugam compozitie alba si un pic din cea cu cacao

Formele nu se umple pline cu compozie pt ca va creste la coacere

Se baga la cuptor si se coc 10-15 min la foc potrivit

Daca ti-a placut reteta noastra "Minichec cu nuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

MotanLaOale 1

09.02.2013, 21:09

mamaieelena 1

09.02.2013, 21:34

georgiana24 1

13.02.2013, 14:16

desigur bunica dar numai din poza ca in realitate nu mai am nimica sau mancat toate .va multumesc ca va plac

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chec cu piure de castane, scortisoara si nuca