Mini-macrou cu rozmarin

de nilgun in Peste, 12 Sep 2013 | 2050 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 bucati mini-macrou proaspat
  • crengute de rozmarin
  • ulei de masline
  • sare piper
  • 1 capatana usturoi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini-macrou cu rozmarin:

Pestii ii spalam si ii evisceram , dar ii lasam intregi de data asta.


In burtica lor punem sare, piper, crengute de rozmarin , ulei de masline si usturoi pisat. Ii asezam pe toti intr-un vas yena. Ii mai stropim cu ulei si presaram iar cateva frunzulite de rozmarin si usturoi zdrobit. Acoperim vasul cu hartie de aluminiu. Introducem la cuptor. In jumatate de ora e gata.


Noi am servit cu mamaliguta si mujdei, dar poze nu am din pacate

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mini-macrou cu rozmarin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

nilgun 1

12.09.2013, 22:26

multumesc Lavinia

loredanaaa 1

13.09.2013, 00:14

nilgun 1

13.09.2013, 10:42

ms loredanaaa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carne de vitel in sos de legume

de oanapl 5

ieri la 22:43

Melcisori cu telemea, la cuptor

de RODIMUR 4

ieri la 21:27

Turtite la tigaia grill

de RODIMUR 4

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Stiuca in sos de rosii , cu cartofi prajiti