Mini-musaca

de ianculubita in Curcan, 13 Mar 2014 | 3464 vizualizari

 

O musaca putin mai altfel de cat stim dar la fel de gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 750g carne tocata de curcan
  • 1ceapa
  • 1kg de cartofi
  • 500g ciuperci
  • 100g cascaval
  • 100g branza proaspata
  • 100ml lapte
  • 4oua
  • 1lingura unt
  • 2linguri pesmet
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini-musaca:

Intr-un vas amestecam carnea cu ceapa tocata marunt;

intr-un alt vas pe foc calim ciupercile taiate marunt in 2linguri ulei,dupa ce a scazut apa din ele adaugam carnea si amestecam bine;

dupa ce carnea s-a albit,condimentam putin cu sare,piper apoi dam deoparte iar dupa ce s-a racorit putin incorporam 2oua batute

Cartofii fierti,pasati,adaugam cele doua branzeturi(cascavalul ras fin),restul de 2oua batute cu sare si piper,apoi subtiem cu lapte.

Ungem 6 forme mici termorezistente cu unt,le tapetam cu pesmet,impartim carnea in ele,nivelam suprafata apoi acoperim pe fiecare cu amestecul de cartofi;

lasam la cuptor 45-50min dupa care servim cu salata verde.

TIPS-URI

1

daca folositi ciuperci de la cutie,nu mai e nevoie sa le caliti

2

nu neaparat trebuie facuta musacaua in forme mici,fiecare in ce are

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini-musaca" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Musaca de vinete, cartofi si carne de curcan