Minipateuri cu carnati

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 28 Mar 2016 | 2278 vizualizari

 

Tot din cele duse la Benga.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj (800g)
  • 400g carnati de Plescoi
  • 400g carnati semiafumati
  • 2 galbenusuri de ou
  • seminte susan
  • mac
Portii: 24
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Minipateuri cu carnati:

Aluatul se lasa la decongelat, de preferat de pe o zi pe alta in frigider.


Se ia una din foi si se intinde pe blatul de lucru, infainat.


Carnatii trebuie alesi sa fie drepti.


Se taie capetele si se pun transversal pe foaie. Daca este mai scurt se completeaza cu o alta bucata.


Se ruleaza foaia peste carnat in asa fel incat sa se suprapuna circa 1 centimetru.


Se taie foaia transversal dupa carnat.


Se unge cu galbenus partea care urmeaza sa se suprapuna, se suprapune si se apasa bine sa se lipeasca.


Se taie sulul format in bucati de 1,5-2 centimetri. Prima taietura se face in locul unde am inadit carnatii.


Se pun toate bucatile intr-o tava tapetata cu hartie de copt la distanta una de alta.


Se ung cu galbenus si se presara jumatate cu susan si jumatate cu mac.


Se introduce in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 25-30 minute.


Cand sunt rumenite frumos sunt gata.


Se scot si se lasa la racit.


Sunt foarte bune ca aperitiv.


Pofta Buna!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Minipateuri cu carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

MotanLaOale 1

29.03.2016, 13:09

Placut, placut

mena29 1

29.03.2016, 13:40

Catalina L 1

31.03.2016, 22:34

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa cu zdrente

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu branza si iaurt