Minipateuri cu carnati

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 28 Mar 2016 | 1897 vizualizari

 

Tot din cele duse la Benga.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj (800g)
  • 400g carnati de Plescoi
  • 400g carnati semiafumati
  • 2 galbenusuri de ou
  • seminte susan
  • mac
Portii: 24
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Minipateuri cu carnati:

Aluatul se lasa la decongelat, de preferat de pe o zi pe alta in frigider.


Se ia una din foi si se intinde pe blatul de lucru, infainat.


Carnatii trebuie alesi sa fie drepti.


Se taie capetele si se pun transversal pe foaie. Daca este mai scurt se completeaza cu o alta bucata.


Se ruleaza foaia peste carnat in asa fel incat sa se suprapuna circa 1 centimetru.


Se taie foaia transversal dupa carnat.


Se unge cu galbenus partea care urmeaza sa se suprapuna, se suprapune si se apasa bine sa se lipeasca.


Se taie sulul format in bucati de 1,5-2 centimetri. Prima taietura se face in locul unde am inadit carnatii.


Se pun toate bucatile intr-o tava tapetata cu hartie de copt la distanta una de alta.


Se ung cu galbenus si se presara jumatate cu susan si jumatate cu mac.


Se introduce in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 25-30 minute.


Cand sunt rumenite frumos sunt gata.


Se scot si se lasa la racit.


Sunt foarte bune ca aperitiv.


Pofta Buna!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Minipateuri cu carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

MotanLaOale 1

29.03.2016, 13:09

Placut, placut

mena29 1

29.03.2016, 13:40

Catalina L 1

31.03.2016, 22:34

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cartofi gratinati