"Vol-au-vent" cu salata ruseasca si oua umplute

de Mihaela11_jo in Aperitive / Garnituri, 14 Dec 2010 | 3828 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi de marime medie
  • 8 oua
  • 1 pachet de mazare cu morcovi congelate
  • 1 pachet de pateuri “Vol-au vent” congelate
  • 4 castraveti murati
  • 1 gogosar murat
  •  sare dupa gust
  •  masline negre pentru decorPentru maioneza
  • ulei de porunb
  • 2 lingurite de mustar
  • sare dupa gust
  • 2 lingurite zeama de lamaie
  • 1 galbenus de ou
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Vol-au-vent" cu salata ruseasca si oua umplute:

Pateurile “ Vol –au-vent” se scot din congelator si se lasa sa se dezghete. Se aseaza intr-o tava de cuptor la cca 1 cm distanta unele de altele si se ung cu ou batut cu putina apa. Se pun la cuptorul incalzit in prealabil la 205 grade cca 18 minute, sau pana au luat o culoare aurie.


Cartofii se curata de coaja si se pun la fierb in apa cu sare 20 de minute. Mazarea si morcovii se fierb in apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet. Ouale se fierb tari.


Intr-un bol se taie marunt cartofii dupa ce s-au racit, castravetii murati si gogosarul murat. Se adauga mazarea si morcovii scursi bine de apa. Ouale se curata de coaja , se taie in jumatati si se scot galbenusurile intr-un bol si se sfarama cu o furculita.Se adauga si albusul de la un ou taiat marunt.


Se face maioneza( mie imi place sa o fac cu mana nu cu mixerul).


Pentru umplutura de la oua se mai adauga putin din compozitia pentru salata si maioneza, se potriveste de sare.


Se umplu ouale ,se aseaza pe un platou si se decoreaza dupa gust cu masline negre, frunza de patrunjel, rondele de castravete murat. Se adauga maioneza la salata, se potriveste de sare si se umplu formele de “vol-au-vent” ; se aseaza pe un platou si se decoreaza dupa gust cu masline negre, rondele de castavete murat sau frunza de patrunjel.


Salata ramasa se aseaza pe un platou si se decoreaza cu ouale umplute , felii de gogosar murat si masline negre. Pofta buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra ""Vol-au-vent" cu salata ruseasca si oua umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Criss 1

15.12.2010, 09:12

Ce bine arata!

Mihaela11_jo 1

15.12.2010, 19:26

Multumesc Juliana si Criss

Bya Ralu 1

17.09.2012, 20:42

buna tare!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chec multicolor