Mini-pizza

de Dulceatadetrandafiri in Pizza, 18 Iul 2011 | 3720 vizualizari

 

Fiindca pachetul de aluat de foietaj a fost suficient de generos, am preparat tarta cu telemea si rosii si niste mini-pizza, optimizand in felul asta si spatiul din frigider :) .
Au un aspect simpatic, sunt gustoase si gata de servit intr-un timp record.

Iar busuiocul - pus din belsug in sosul de pizza - este unul dintre cele doua ingredientele alese de Flory pentru provocarea Dulcea Romanie a lunii iulie. De abia astept sa pregatesc ceva si cu fructe de padure!

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente (foto 1) pentru noua mini-pizza:
  • 400 gr aluat de foietaj
  • 200 gr piept de pui afumat (sau alt mezel sau friptura preparata inainte si taiata bucatele)
  • 150 gr conserva rosii tocate Cirio
  • 50 gr porumb din conserva
  • 200 gr cascaval ras
  • 2-3 linguri de masline fara samburi
  • putina branza (2-3 felii taiate cuburi)
  • busuioc, cimbru, oregano
Portii: 9
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini-pizza:

Aluatul il decongelezi peste noapte in frigider sau, mai repede, la temperatura camerei. Cuptorul il preincalzesti la 200 de grade.


Cascavalul il razi, pieptul de pui si branza le tai cuburi mici, maslinele rondele. Intr-un vas amesteci rosiile cu mirodeniile (foto 2) si le pui pe foc mic, amestecand mereu sa nu se lipeasca, pana dau intr-un clocot.


Imparti aluatul in trei pe lungime si pe latime si obtii astfel noua patrate. Le asezi in tava tapetata cu hartie de copt, cu doua degete distanta intre ele. Pe fiecare patrat de aluat intinzi jumate de lingura de sos. Apoi imparti egal si presari cascavalul, porumbul, branza, carnea, maslinele (foto 4). Bagi la cuptor pentru 25-30 min.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mini-pizza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Ligia Bxl 1

23.07.2013, 17:59

arata tare bine

Krystyan Trendy 1

20.11.2013, 14:36

ce bine arata

Aurelia 07_07 1

19.12.2013, 20:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Mini Pizza