Minipizza din foitaj

de marcela1979 in Pizza, 23 Feb 2013 | 3449 vizualizari

 

Ceva rapid si bun

 

INGREDIENTE

  • aluat de foietaj 1 pachet
  • 300 gr pasta de rosii
  • 500 gr sunca presata
  • 150 gr cascaval
  • busuioc,oregano
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Minipizza din foitaj:

Aluatul de foitaj se dezgheata la temperatura camerei.Se intinde pe masa.Peste aluat se pune pasta de rosii ,se presara busuioc si oreganoSunca se taie felii subtiri si cascavalul se taie felii sau se rade .Se aseaza frumos feliile de sunca presata si peste se pune cascavalul felii subtiri sau ras pe razatoarea cu ochiuri mari .

Se ruleaza strans si se taie bucati de 2 cm latime.Se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt,se unge pe deasupra cu lapte si se dau la cuptorul preincalzit pana se rumenesc .

Cand sunt gata se scot din cuptor si se servesc atat calde cat si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Minipizza din foitaj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Satisfyyourcravings 1

23.02.2013, 19:53

Ce simpatice sunt!

Rocsi 1

23.02.2013, 20:54

Doua bucati si mie!

marcela1979 1

23.02.2013, 22:47

dau la toata lumea si va multumesc pentru aprecieri

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mini-pizza