Minipizza din foitaj

de marcela1979 in Pizza, 23 Feb 2013 | 1460 vizualizari

 

Ceva rapid si bun

 

INGREDIENTE

  • aluat de foietaj 1 pachet
  • 300 gr pasta de rosii
  • 500 gr sunca presata
  • 150 gr cascaval
  • busuioc,oregano
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Minipizza din foitaj:

Aluatul de foitaj se dezgheata la temperatura camerei.Se intinde pe masa.Peste aluat se pune pasta de rosii ,se presara busuioc si oreganoSunca se taie felii subtiri si cascavalul se taie felii sau se rade .Se aseaza frumos feliile de sunca presata si peste se pune cascavalul felii subtiri sau ras pe razatoarea cu ochiuri mari .


Se ruleaza strans si se taie bucati de 2 cm latime.Se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt,se unge pe deasupra cu lapte si se dau la cuptorul preincalzit pana se rumenesc .


Cand sunt gata se scot din cuptor si se servesc atat calde cat si reci.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Minipizza din foitaj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Satisfyyourcravings 1

23.02.2013, 19:53

Ce simpatice sunt!

Rocsi 1

23.02.2013, 20:54

Doua bucati si mie!

marcela1979 1

23.02.2013, 22:47

dau la toata lumea si va multumesc pentru aprecieri

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Melcisori de pizza