Minitarte cu branza

de gaby_gabytza in Prajituri, 23 Mar 2013 | 978 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • blat
  • 1 ou
  • 170 g faina
  • 120 g margarina
  • 200 g zahar pudra
  • 2 lingurite capuccino
  • 1 plic praf de copt
  • 1 praf de sare
  • crema
  • 50 g margarina
  • 2 linguri zahar pudra
  • 150 g branza de vaci proaspata
  • glazura
  • 70 g ciocolata
  • 1 lingura unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Minitarte cu branza:

Tarte: Mixam oul cu zaharul si dupa adaugam margarina pana devine o crema. Adaugam faina amestecata cu praful de copt si sarea. Dizolvam capuccino in 2 linguri apa si rasturnam peste compozitia de margarina. Omogenizam bine toata compozitia. Rasturnam in tava unsa cu ulei (eu am folosit de briose) si le umplem pe jumatate. Dam la cuptor cca 15-20 minute.


Crema: Mixam margarina cu zaharul pudra pana se topeste zaharul. Dupa ce am amestecat bine adaugam branza si amestecam pana se formeaza o pasta pe care o poti modela usor.


Scoatem tartele de la cuptor si le umplem cu crema de branza. Iar deasupra adaugam ciocolata topita impreuna cu lingura de unt. Dam o ora la frigider


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Minitarte cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

adry88 1

24.03.2013, 10:22

Rocsi 1

24.03.2013, 12:13

Iau si eu una

Micutza Luana 1

24.03.2013, 16:27

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tort de biscuiti, cu crema de ciocolata

de RODIMUR 5

ieri la 23:58

Desert rulada cu ciocolata si capsuni

de Rocsi 9

ieri la 18:42

Ardei copti umpluti cu branzeturi

ieri la 13:47

Rasol de vitel, cu legume si mujdei de usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 00:12

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu "Ceva fin" si zmeura