Mititei de casa

de vero_closca in Mezel de casa, 30 Mar 2010 | 44059 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g carne de oaie
  • 500 carne porc mai grasa
  • 800 g carne de vita
  • 4-5 catei usturoi
  • un ardei iute
  • cimbu uscat
  • ienibahar
  • coriandru
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mititei de casa:

Se spala carnea, se taie cubulete si se da prin masina de tocat. Usturoiul se curata si se piseaza cu sare si se pune in compozitia de carne tocata alaturi de ardeiul iute foarte bine maruntit. Se adauga piper, coriandru, ienibaharu si cimbru. Se amesteca bine compozitia pana se omogenizeaza, se acopera cu o folie transparenta si se lasa la frigider 2-3 ore.


Compozitia se trece din nou prin masina de tocat la care se monteaza tubul pentru carnati. Pe masura ce iese carnea din masina, se rup mititeii si se asaza pe un platou uns cu putin ulei. Se mai baga la frigider 3 ore.


Cand gratarul este bine incins, se pun mititeii si se prajesc cate 4-5 minute pe fiecare parte. Se servesc cu mustar, muraturi sau salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mititei de casa" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

adela_64 1

12.12.2014, 14:28

In micii astia nu se pune bicarbonat?!

Rahela Velicu 1

27.12.2016, 12:44

-Marius- 1

13.12.2018, 11:18

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

5380 puncte

mirela0911

3954 puncte

oanapl

3874 puncte

RODIMUR

2979 puncte

mihaelar63

2587 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert chec cu zmeura
  • 29

    MI

  • 30

    J

  • 31

    V

  • 01

    S

  • 02

    D

  • 03

    L

  • 04

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rosii uscate la soare

ieri la 18:28

Gem de mure

de Ancutsa 6

ieri la 17:35

Pui in crusta de cascaval, cu ciuperci, la cuptor

de Ancutsa 6

ieri la 17:21

RETETA RECOMANDATA
Tu da bi da best: Cirnat de casa romanesc :)