Mix mousse de ciocolata

de RuxyRux in Dulciuri, 11 Dec 2011 | 4953 vizualizari

 

Un pahar delicios...cu doua feluri de ciocolata...

 

INGREDIENTE

Pentru mousse de ciocolata alba:

  • 50 ml smantana lichida( Dorna neindulcita)
  • 1 lingura rasa de zahar
  • 1 plic vanilie
  • 1 ciocolata alba( eu am pus Milka)
  • 150 ml smantana pentru frisca( Dorna neindulcita batuta cu doua linguri de zahar)

Pentru mousse de ciocolata neagra:

  • 50 ml smantana lichida( Dorna neindulcita)
  • 1 ciocolata neagra( eu am pus Heidi 70 % cacao)
  • 1 lingura nutella
  • 150 ml  smantana pentru frisca( Dorna neindulcita batuta cu doua linguri de zahar)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mix mousse de ciocolata:

Punem cei 50 ml smantana intr-un vas si dam intr-un clocot, adaugam si zaharul si amestecam bine, apoi luam de pe foc si adaugam ciocolata si mixam( de mana) foarte bine pana rezulta o crema de ciocolata alba, dupa ce se raceste , adaugam si frisca si batem bine apoi punem la rece.

Pentru ciocolata neagra procedam la fel doar ca adaugam si nutella alaturi de ciocolata neagra.

Dam la rece si apoi asamblam in pahar.

Punem ciocolata neagra doua trei liunguri apoi doua trei linguri de de ciocolata alba. Amestecam sau nu dupa dorinta. Servim cu placere. E deliciu total!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mix mousse de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort triplu cu mousse de ciocolată