Mix mousse de ciocolata

de RuxyRux in Dulciuri, 11 Dec 2011 | 3189 vizualizari

 

Un pahar delicios...cu doua feluri de ciocolata...

 

INGREDIENTE

Pentru mousse de ciocolata alba:

  • 50 ml smantana lichida( Dorna neindulcita)
  • 1 lingura rasa de zahar
  • 1 plic vanilie
  • 1 ciocolata alba( eu am pus Milka)
  • 150 ml smantana pentru frisca( Dorna neindulcita batuta cu doua linguri de zahar)

Pentru mousse de ciocolata neagra:

  • 50 ml smantana lichida( Dorna neindulcita)
  • 1 ciocolata neagra( eu am pus Heidi 70 % cacao)
  • 1 lingura nutella
  • 150 ml  smantana pentru frisca( Dorna neindulcita batuta cu doua linguri de zahar)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mix mousse de ciocolata:

Punem cei 50 ml smantana intr-un vas si dam intr-un clocot, adaugam si zaharul si amestecam bine, apoi luam de pe foc si adaugam ciocolata si mixam( de mana) foarte bine pana rezulta o crema de ciocolata alba, dupa ce se raceste , adaugam si frisca si batem bine apoi punem la rece.


Pentru ciocolata neagra procedam la fel doar ca adaugam si nutella alaturi de ciocolata neagra.


Dam la rece si apoi asamblam in pahar.


Punem ciocolata neagra doua trei liunguri apoi doua trei linguri de de ciocolata alba. Amestecam sau nu dupa dorinta. Servim cu placere. E deliciu total!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mix mousse de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (49)

lilik 1

13.12.2011, 15:32

un deliciu

RuxyRux 1

14.12.2011, 09:19

Mersi Lilik scump

kamy 1

15.12.2011, 16:08

mmmmmmm

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu zmeura
  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort cu blat de cacao si mousse de ciocolata