Moelleux au chocolat

de AnyCostescu in Prajituri, 9 Iul 2014 | 1013 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 200 g ciocolata amaruie
  • 150 g zahar pudra
  • 100g unt
  • 75 g faina
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Moelleux au chocolat:

Ciocolata si untul se taie bucatele si se topesc .


Intr-un bol amestecam faina, zaharul si galbenusurile de ou.


Adaugam ciocolata si untul si omogenizam.


Albusurirle le batem spuma cu un praf de sare, dupa care le incorporam in compozitia de mai sus.


Punem compozitia rezultata intr-o tava si o coacem circa 20.25 minute (la foc mediu) in cuptorul incins in prealabil.


Dupa coacere, se lasa la racit si se serveste :)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Moelleux au chocolat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Rocsi 1

09.07.2014, 22:22

Yamiii!

Panacris 1

10.07.2014, 12:51

Delicioasă!

AnyCostescu 1

10.07.2014, 13:09

multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!