Morun prajit asortat

de mihaelar63 in Peste, 27 Iul 2014 | 4820 vizualizari

 

M-am trezit cu uratania asta in chiuveta :D . Noroc ca nu sunt eu responsabila cu curatatul pestilor . Urat mai este neamul acesta de sturioni , poti sa intarci copiii cu el :D. L-am preparat si in ou si in malai , sa-si aleaga fiecare dupa pofta . De gust toata lumea se arata multumita , uitand aspectul lui initial .

 

INGREDIENTE

  • 1 morun
  • sare
  • lemongrass
  • ghimbir
  • lamaie
  • oua
  • faina alba
  • faina de malai
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Morun prajit asortat:

Curatati si spalati pestele . Taiati-l rondele .


Morunul se sareaza, se stropeste cu zeama de lamaie si se condimenteaza cu praf de ghimbir si lemongrass uscat .


Jumatate din cantitate am dat fiecare bucata prin faian de malai si am prajit in baie de ulei fierbinte .


Ceialalta jumatate din rondelele de peste am dat prin faina alaba si ou batut cu sare , apoi am prajit in ulei .


Am servit pestele la picnic pe un platou decorat cu felii de lamaie, patrunjel si ardei gras .


Alaturat am pus un sos cu iaurt si usturoi .

TIPS-URI

1

Pestele se scoate de la prajit pe servetele de hartie care sa absoarba surplusul de ulei .

Daca ti-a placut reteta noastra "Morun prajit asortat" nu uita sa-i faci un review.
IEPURAS BUCATARAS VINE CU DARURI - EDITIA 2021

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

mamaieelena 1

28.07.2014, 10:00

super bun

alilianaa 1

28.07.2014, 10:42

delicios!

Mihaela11_jo 1

29.07.2014, 16:38

Bun bun bun

COMENTEAZA

IEPURAS BUCATARAS VINE CU DARURI - EDITIA 2021
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu caracatita si nduja

de Ksenya 5

la 10:06

Salata cu oua umplute cu crema de avocado si branza

pe 05.05 la 22:08

 Parizer de casa

de abetina 3

pe 05.05 la 21:55

  Drob cu ciuperci!

de abetina 3

pe 05.05 la 21:37

Cotlet de porc cu sos de mustar

de Rocsi 9

pe 05.05 la 20:50

TOP
utilizatori

Constelatialeu

6273 puncte

Panacris

6243 puncte

mirela0911

4523 puncte

Rocsi

4172 puncte

oanapl

4171 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu caracatita si nduja

de Ksenya 5

la 10:06

Salata cu oua umplute cu crema de avocado si branza

pe 05.05 la 22:08

 Parizer de casa

de abetina 3

pe 05.05 la 21:55

  Drob cu ciuperci!

de abetina 3

pe 05.05 la 21:37

Cotlet de porc cu sos de mustar

de Rocsi 9

pe 05.05 la 20:50

RETETA RECOMANDATA
Sprot prajit