Morun prajit asortat

de mihaelar63 in Peste, 27 Iul 2014 | 2532 vizualizari

 

M-am trezit cu uratania asta in chiuveta :D . Noroc ca nu sunt eu responsabila cu curatatul pestilor . Urat mai este neamul acesta de sturioni , poti sa intarci copiii cu el :D. L-am preparat si in ou si in malai , sa-si aleaga fiecare dupa pofta . De gust toata lumea se arata multumita , uitand aspectul lui initial .

 

INGREDIENTE

  • 1 morun
  • sare
  • lemongrass
  • ghimbir
  • lamaie
  • oua
  • faina alba
  • faina de malai
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Morun prajit asortat:

Curatati si spalati pestele . Taiati-l rondele .


Morunul se sareaza, se stropeste cu zeama de lamaie si se condimenteaza cu praf de ghimbir si lemongrass uscat .


Jumatate din cantitate am dat fiecare bucata prin faian de malai si am prajit in baie de ulei fierbinte .


Ceialalta jumatate din rondelele de peste am dat prin faina alaba si ou batut cu sare , apoi am prajit in ulei .


Am servit pestele la picnic pe un platou decorat cu felii de lamaie, patrunjel si ardei gras .


Alaturat am pus un sos cu iaurt si usturoi .

 

TIPS-URI

1

Pestele se scoate de la prajit pe servetele de hartie care sa absoarba surplusul de ulei .

Daca ti-a placut reteta noastra "Morun prajit asortat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 45 %
199.99 lei
109.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

mamaieelena 1

28.07.2014, 10:00

super bun

alilianaa 1

28.07.2014, 10:42

delicios!

Mihaela11_jo 1

29.07.2014, 16:38

Bun bun bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort diplomat cu iaurt si ananas
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Medalion de somon prajit