Muffins After Eight

de RuxyRux in Prajituri, 4 Mai 2011 | 1337 vizualizari

 

Pentru iubitorii combinatiei menta ciocolata printre care ma numar si eu, am pregatit aceste briose fine, cu o aroma incantatoare de menta....gustul va las sa-l descoperiti...

 

INGREDIENTE

  • 1 ciocolata cu menta ( 80 gr)
  • 3 pliculete vanilie
  • 3 linguri cacao
  • 1/2 cana sirop de menta
  • 3 oua
  • 3/4 cana zahar( cea de lapte ca masura)
  • 1 cana si 1/2 faina( cana de lapte masura)
  • 100 gr unt 
Portii: 9
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muffins After Eight:

1. Punem la mixer, ouale cu zaharul si vanilia, batem cam 5 minute.


2. Intr-un ibric topim untul si in el ciocolata.


3. In vasul de mixer adaugam si siropul de menta, mai amestecam 5 minute.


3. Cand ciocolata cu unt s-a racit putin o turnam usor peste compozitia cu oua.


4. Adaugam cacaoa si la urma faina.


5. Turnam in formele de muffins , daca folositi forme siliconice neaparat asezati-le pe tava de cuptor atunci cand le umpleti.


6. Incingem cuptorul la 200 grade si coacem pentru 25 de minute.


Gata... le servim cu mare placere cu o cana de cafea cu lapte. Yamyyyyyyyy!!!!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Muffins After Eight" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (51)

cristiana_dana 1

06.05.2011, 15:53

RuxyRux 1

06.05.2011, 20:01

Multumeeeesc tuturor

Bucataras Medi 1

08.05.2011, 18:29

Ador aceasta combinatie, este pe placul meu Ruxy..............

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu cu zmeura