Muffins cu afine

de T I M E A in Prajituri, 26 Ian 2013 | 3351 vizualizari

 

Va las micul dejun. Muffins cu afine: suna perfect pentru o sambata frumoasa de iarna.

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 5 linguri zahar
  • 10 linguri faina
  • 1/2 cana lapte
  • 1/2 cana ulei
  • 1 lingurita praf de copt
  • un varf cutit sare
  • 1 plic zahar vanilat
  • o mana de afine
  • zahar pudra pentru pudrat
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muffins cu afine:

Mixam ouale intregi cu un varf de sare pana se deschid la culoare si devin spuma.


Adaugam zaharul si zaharul vanilat si mai mixam cateva minute (2-3), apoi turnam laptele si uleiul mixand dupa fiecare.


La final incorporam faina amestecata cu praful de copt mixand pe treapta cea mai mica sau amestecand cu o spatula.


Asezam cosuletele de hartie in tava de briose si umplem fiecare cam de trei sferturi.


O parte din afine le dam prin faina si le asezam deasupra, punem si restul de afine (cele date prin faina raman deasupra) si dam la cuptorul preincalzit la 175 de grade timp de 25-30 minute. Verificam cu o scobitoare daca sunt coapte.


Scoatem din cuptor, lasam sa se raceasca putin si pudram cu zahar pudra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Muffins cu afine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

T I M E A 1

26.01.2013, 21:08

cu drag Rocsi

elucubratiiculinare 1

26.01.2013, 23:10

eu iau 2 , sa am una si pentru de dimineata

T I M E A 1

26.01.2013, 23:40

Cu drag si eu cu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu crema de branza si fineti

de GeorgiG 5

ieri la 15:31

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

pe 22.07 la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

pe 22.07 la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

pe 22.07 la 20:49

RETETA RECOMANDATA
Nuci umplute