Muffins cu capsune

de ionela2682 in Prajituri, 25 Mai 2013 | 2090 vizualizari

 

Daca tot am avut capsune si erau foarte coapte iata ce am pregatit...

 

INGREDIENTE

  • 1 ou ușor bătut
  • 1 cană (240 ml) de iaurt simplu
  • 1/3 cana (80 ml) ulei
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 2 cani (260 grame) făină
  • 1/2 cana (100 de grame) zahăr granulat
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1/2 linguriță de sare
  • capsune proaspete sau congelate
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muffins cu capsune:

Într-un castron mare, amestecati oul cu iaurtul, uleiul, și esenta de vanilie.


Într-un alt castron mai mare, se amesteca faina cu zaharul, praful de copt, bicarbonat de sodiu, și sare. Cu o spatulă de cauciuc sau cu un tel se combina ingredientele umede în ingredientele uscate și se amestecă doar până când ingredientele sunt combinate și umezite. (Aluat va fi gros.)


Se umplu uniform cupele de brioșe cu aluat doar 1.2 din capacitatea lor,se adauga capsunele si se scufunda usor in aluat.Se baga în cuptor și se coace timp de aproximativ 15-20 de minute sau pana cand o scobitoare introdusa in centrul iese curata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Muffins cu capsune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

T I M E A 1

25.05.2013, 22:30

ce faine sunt

adasev12 1

26.05.2013, 13:23

f bune si eu vreau sa fac maine, ca ieri am cules capsunele pt dulceata

Alinutza80 1

26.05.2013, 13:34

Imi plac

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

katty

8550 puncte

Rocsi

6580 puncte

noiinbucatarie

3960 puncte

RODIMUR

3250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Briose cu iaurt si gem de caise