Muffins cu capsune

de ionela2682 in Prajituri, 25 Mai 2013 | 2316 vizualizari

 

Daca tot am avut capsune si erau foarte coapte iata ce am pregatit...

 

INGREDIENTE

  • 1 ou ușor bătut
  • 1 cană (240 ml) de iaurt simplu
  • 1/3 cana (80 ml) ulei
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 2 cani (260 grame) făină
  • 1/2 cana (100 de grame) zahăr granulat
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1/2 linguriță de sare
  • capsune proaspete sau congelate
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muffins cu capsune:

Într-un castron mare, amestecati oul cu iaurtul, uleiul, și esenta de vanilie.


Într-un alt castron mai mare, se amesteca faina cu zaharul, praful de copt, bicarbonat de sodiu, și sare. Cu o spatulă de cauciuc sau cu un tel se combina ingredientele umede în ingredientele uscate și se amestecă doar până când ingredientele sunt combinate și umezite. (Aluat va fi gros.)


Se umplu uniform cupele de brioșe cu aluat doar 1.2 din capacitatea lor,se adauga capsunele si se scufunda usor in aluat.Se baga în cuptor și se coace timp de aproximativ 15-20 de minute sau pana cand o scobitoare introdusa in centrul iese curata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Muffins cu capsune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

T I M E A 1

25.05.2013, 22:30

ce faine sunt

adasev12 1

26.05.2013, 13:23

f bune si eu vreau sa fac maine, ca ieri am cules capsunele pt dulceata

Alinutza80 1

26.05.2013, 13:34

Imi plac

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura dungata
  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

RETETA RECOMANDATA
BRIOSE CU ZMEURA