Muffins cu ciocolata umplute cu gem de afine

de RuxyRux in Prajituri, 25 Noi 2010 | 5879 vizualizari

 

O delicatesa la micul dejun alaturi de o cana buna cu cafea....

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 8 linguri de zahar
  • o cana faina
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • un pachet de unt 200 gr
  • 2 ciocolate ( una cu lapte si una neagra
  • vanilie
  • Pentru glazura
  • 1 ciocolata cu lapte
  • 50 gr unt
Portii: 18
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muffins cu ciocolata umplute cu gem de afine:

Am folosit aceeasi retetea ca pentru tarta de ciocolata


Pe foc intr-un ibric la foc fff mic topim untul si-n el topim ciocolata. Lasam putin la racit. La mixer punem ouale, vanilia, zaharul apoi faina praful de copt , mixam foarte bine pana se umfla compozitia. Turnam untul cu ciocolata si mixam in continuare pana se incorporeaza foarte bine.


Turnam in forme de muffins intai pana la jumatate, punem in mijlocul fiecarei prajiturici cate o lingurita de gem gros de afine si apoi umplum din nou cu compozitie.


Dam la cuptor 20-25 de minute( verificam cu scobitoarea intr-o margine.


Sunt deliciosi!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Muffins cu ciocolata umplute cu gem de afine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Rocsi 1

25.11.2010, 19:35

prea minunate

madi_marin 1

25.11.2010, 20:16

ce frumoase sunt .....

RuxyRux 1

25.11.2010, 20:32

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu gem si nuca