Muffins cu grapefruit

de adnia in Prajituri, 7 Feb 2013 | 1408 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • suc si pulpa de grapefruit (obtinut din cca 1/4 grapefrupt mare roz)
  • 1 fiola esenta portocale
  • 100 gr. zahar pudra
  • 75 gr. unt topit
  • 3 linguri iaurt
  • 3 linguri ulei
  • 1/2 plic praf de copt
  • faina cat cuprinde (cat sa se formeze un aluat cremos, usor curgator)
  • feliute de grapefruit si frunzulite de menta pt. decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muffins cu grapefruit:

Se bat albusurile spuma tare. Separat. se mixeaza galbenusurile cu zaharul pudra si untul topit. Se adauga sucul si pulpa de grapefruit, esenta de portocale, uleiul, iaurtul si praful de copt. se mixeaza bine, pana la omogenizarea perfecta. Acum se adauga spuma de albusuri si se amesteca usor cu spatula/telul. La sfarsit se incorporeaza faina. Se toarna aluatul in tava speciala tapetata cu hartiute pt. briose si se decoreaza cu cateva bucatele de grapefruit curatat. Se coc cca. 15 min. la o temperatura de 180-200 grade Celsius. Ies 12 bucati.
Nu-i asa ca sunt draguti muffinsii mei?
Enjoy!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Muffins cu grapefruit" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Bya Ralu 1

07.02.2013, 23:43

yammy

mamaieelena 1

08.02.2013, 09:41

super

gaby_gabytza 1

09.02.2013, 19:26

faine

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Negresa