Muffins de banane cu ciocolata si fistic

de naomy in Dulciuri, 17 Dec 2011 | 2767 vizualizari

 

Sunt extraordinar de bune si pufoase, cu o aroma intensa de banana .

 

INGREDIENTE

  • 2 linguri suc de lamaie
  • 250 gr de banane
  • 250 gr de faina
  • 2 linguri de praf de copt
  • o lingurita de bicarbonat de sodiu
  • 1 ou
  • 125 gr zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 80 mil ulei vegetal
  • 250 gr iaurt natural
  • 100 gr de ciocolata neagra topita .
  • 20 ml frisca lichida in care topim ciocolata
  • fistic taiat bucatele mici pt ornat.
  • 1 banana pt decor.
Portii: 13
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muffins de banane cu ciocolata si fistic:

Incalzim cuptorul la 180 de grade ,pregatim formele de muffins sau de care aveti si separat pregatim compozitia .


In primul rand taiem bananele in cubulete mici si le amestecam cu sucul de lamaie ,separat amestecam faina cu praful de copt si bicarbonatul si le lasam intr-un castron .


Batem oul si incorporam zaharul treptat si cel de vanilie si apoi adaugam uleiul , iaurtul si amestecam bine dupa care introducem bananele si compozitia de faina.


O sa fie o compozitie un pic mai groasa dar nu va faceti probleme ca o sa iasa foarte pufoase.


Se dau la cuptor cam circa 30 min,cand sunt gata de lasa 5 min in forme apoi se scot si se lasa la rece dupa care se decoreaza cu ciocolata care a fost topita in cele 20 gr de frisca lichida si se presareaza cu fistic si rondele groase de banana.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Muffins de banane cu ciocolata si fistic" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Bya Ralu 1

17.01.2012, 10:12

delicioase

horia 1

03.02.2012, 13:10

o prezentare si-o postare superbe...felicitari naomi !

naomy 1

03.02.2012, 18:17

multumesc horia ,ma bucur ca ti-au placut

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de loboda cu ochi romanesc
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

RETETA RECOMANDATA
Desert gris cu dulceata de mure si cacao