Sunt extraordinar de bune si pufoase, cu o aroma intensa de banana .
Incalzim cuptorul la 180 de grade ,pregatim formele de muffins sau de care aveti si separat pregatim compozitia .
In primul rand taiem bananele in cubulete mici si le amestecam cu sucul de lamaie ,separat amestecam faina cu praful de copt si bicarbonatul si le lasam intr-un castron .
Batem oul si incorporam zaharul treptat si cel de vanilie si apoi adaugam uleiul , iaurtul si amestecam bine dupa care introducem bananele si compozitia de faina.
O sa fie o compozitie un pic mai groasa dar nu va faceti probleme ca o sa iasa foarte pufoase.
Se dau la cuptor cam circa 30 min,cand sunt gata de lasa 5 min in forme apoi se scot si se lasa la rece dupa care se decoreaza cu ciocolata care a fost topita in cele 20 gr de frisca lichida si se presareaza cu fistic si rondele groase de banana.
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro