Muffins sarate

de gaby_duceag in Aperitive / Garnituri, 20 Apr 2011 | 3434 vizualizari

 

Imi plac muffins, briose..sub orice forma, sarat sau dulce, cu ciocolata, gem sau cu mezel...
Le iubesc.
Astea facute aseara au primit aprobare in unanimitate si indemnul: sa mai faci! :))
Fii-miu, care nu are 7 ani impliniti, zice:
-uite cand voi merge la scoala, de astea o sa vreau sa mananc in pauza, dar si una dimineata inainte de plecare :))))
Ca sa vedeti pana un' l-a dus gandul :)))
Muffins sarate, cu crema de branza..sunca de pui, perfecte cu-n iaurt sau o cana de lapte (asa cum am papat noi)

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente
  • 2 oua
  • 2 cani si 1/2 faina(aprox. 450 gr )
  • 150 gr crema de branza cu marar 
  • o cana lapte (250 ml)
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1/2 lingurita sare
  • 200 gr sunca de pui (puteti pune orice alt mezel)
  • marar (in formele astea mici am uitat sa-l pun dar am facut si in tava de chec si abia atunci mi-am amintit de marar, ii da un gust minunat! )
  • nota: crema de branza o puteti inlocui cu Almette sau Philadelphia
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muffins sarate:

Imi plac mancarurile simple. Asa e si asta :D

- Intr-un bol amestecati branza cu galbenusurile , faina amestecata cu praful de copt, laptele, sare (aici puneti dupa gust, cat de sarate le vreti).

Tocati marunt sunca si o adaugati in amestec; la fel si mararul. Albusurile le bateti spuma si le adaugati la sfarsit.Omogenizati



Ungeti formele cu unt, puneti cu o lingura din compozitie cam pana la 3/4 din inaltimea formei si intoduceti in cuptorul preincalzit, la foc mediu, pana se rumenesc frumos.



Au o consistenta asa de faina, aerate, cu gauri, un aluat usor umed de la branzica, tare, tare bune.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Muffins sarate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

mamaieelena 1

22.04.2011, 08:33

MotanLaOale 1

26.04.2011, 14:15

gaby_duceag 1

30.04.2011, 11:48

va multumesc.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Blinii - placinte cu diverse umpluturi