Saculeti din somon umpluti cu branza

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 4 Ian 2013 | 1716 vizualizari

 

Fie că sunt reci sau calde,aperitivele sunt primele preparate aşezate elegant pe farfuriile aranjate cu totul deosebit pe masa de sarbatori.
Cu putine ingrediente am reusit sa fac ceva simplu dar deosebit de gustos.

 

INGREDIENTE

  • 6 felii somon afumat
  • 200 g branza vaci slaba
  • 3 fire ceapa verde
  • marar verde
  • o lamaie
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saculeti din somon umpluti cu branza:

Branza o amestecam cu ceapa taiata marunt si cu mararul verde tocat.Adaugam sare si piper si daca vi se pare ca nu se leaga bine compozitaia , adaugati o lingura de smantana degresata.


Impartim amestecul obtinut in sase parti egale pe care le asezam cu ajutorul unei linguri pe cate o felie de soson afumat.


Rulam somonul sub forma de saculet , legam mijlocul cu cozi de ceapa verde si ornam cu marar verde .


La servire , alaturi de o feliuta de lamaie, stropim saculetii cu zeama de lamaie.


Si iata ceva simplu de facut , dar delicios.


Pofta mare !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Saculeti din somon umpluti cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

adry88 1

04.01.2013, 17:34

foarte bine arata si bun

Rocsi 1

04.01.2013, 19:04

Cat de frumosi

Andreea Caroline 1

04.01.2013, 22:28

foarte frumoasa prezentarea

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Aperitive reci / Rondele cu bunatati