Muffins 'Vicky'

de ANCA in Dulciuri, 15 Mai 2010 | 1368 vizualizari

 

..facute de mama mea, pentru nepotelul ei :)

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 150 g zahar
  • 100 ml lapte
  • 2 plicuri zahar vanilat sau 2 esente
  • 1/2 pachet unt
  • un praf de copt
  • 200-250 g faina integrala/neagra (la ochi)
  • stafide
  • 2 lingurite cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muffins 'Vicky':

Galbenusurile cu un praf de sare si zaharul se bat cu mixerul pana isi dubleaza volumul. Se adauga untul topit, se incorporeaza bine, apoi se adauga laptele, praful de copt stins in lamaie, se mixeaza pana la omogenizare, dupa care incorporam si faina (am folosit faina integrala).


Albusurile batute spuma se adauga peste compozitie amestecand cu lingura de lemn de jos in sus. Se adauga stafidele.


Oprim cateva linguri de compozitie si amestecam cu cele 2 lingurite de cacao.


Turnam in formele de briose unse cu unt, punem putina compozitie cu cacao peste fiecare si dam la cuptor, la 180 de grade cam 30 de minute, sa treaca testul scobitorii.


Le radiaza Matei:))

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Muffins 'Vicky'" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

ANCA 1

15.05.2010, 16:33

cu lapte imi plac si mie, mortale sunt!

Rocsi 1

15.05.2010, 20:02

sunt asa frumoase si cred k si delicioase

noiinbucatarie 1

10.04.2017, 19:20

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu brânză şi fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Briose cu morcovi si nuci