Mujdei de usturoi cu nuca si patrunjel verde

de nadina73 in Sosuri, 11 Apr 2010 | 12896 vizualizari

 

este foarte foarte bun

 

INGREDIENTE

  • 1 caciulie de usturoi
  • 1 lingurita de sare
  • ulei de maline
  • 3-4 bucatele de miez de nuca
  • patrunjel verde tocat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mujdei de usturoi cu nuca si patrunjel verde:

Se zdrobeste usturoiul foarte bine ,apoi se amesteca cu sarea dupa care se pune cate putin ulei ca si la maioneza pana devine ca o crema. se adauga nuca pisata foarte bine si patrunjelul verde dupa care se pune foarte putina apa si se amesteca foarte bine

Este o retata de la prietena mea danuta (o moldoveanca super buna la bucatarie) ,este grozav de bun mai ales pe o friptura sau un gratar,un peste....................

Daca ti-a placut reteta noastra "Mujdei de usturoi cu nuca si patrunjel verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

lia maria 1

16.04.2010, 17:22

Waw s-a retinut

nadina73 1

16.04.2010, 18:09

da danuta pnetru tine ca de la tine am invatat

nadina73 1

16.04.2010, 18:10

lia incearca e foarte bun ,multumesc mult

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Sos de rosii coapte cu usturoi