Cu scoala mea ce sa zic programul e foarte lung, zilnic pana la 17-18 cans sunt la restaurant scap ceva mai repede, se munceste foarte mult si foarte serios, la scoala sunt o multime de materii in plus de tehnica, conservare, drept comercial, tehnici comerciale de vanzare plus ca fac s cursuri generale de matematica, franceza, fizica, engleza si toate astea in franceza asta e mai greu
Bucataras o sa va povestesc ca s putea in mare sa fac un miniserial de comedie ca episod pilot sa va povestesc ca in a doua mea zi de practica la restaurant bucatarul care lucra sub-sef a cedat psihic si a plecat fara sa zica nimic, tipul care era comis in cuisine e super timid si tinerel asa ca seful en cuisine m-a rugat pe mine sa il ajut si sa fac serviciul de montaj al farfuriilor, dresaj, expediat tot pe ceas si exemplar si ei lucreaza cu vreo 10 feluri de sosuri si vreo 10 cobinatii de salate . Mi-am zis ca am trecut eu si prin mai rele si m-am pus pe treaba, incepand din ziua aceea cand sunt acolo eu fac servicul asta
Ai reusit sa ma uimesti si de data asta cu .....saraturile tale.Imi aduc aminte ca si anul trecut ai facut-o.
Minunat arata si binevenite in miez de iarna.................