Musaca

de Corinuta in Mancaruri cu carne, 21 Mar 2011 | 2736 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 500 g carne tocata 
  • 2 cepe
  • 2 linguri ulei
  • 100 ml vin
  • 300 ml pasta de tomate
  • 1 lingurita maghiran
  • 1 lingurita unt
  • sare,piper macinat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca:

Se spala bine cartofii si se pun la fiert in apa cu sare.


Se curata ceapa si se toaca marunt, apoi se caleste in ulei pana se inmoaie. Se adauga carnea tocata si se calesc impreuna amestecand usor pana scade zeama lasata de carne. Se adauga vinul, se condimenteaza cu maghiran, sare si piper si se mai lasa sa fiarba pana scade vinul.


Se unge cu unt o tava termorezistenta si se porneste cuptorul.


Dupa ce au fiert cartofii se curata si se taie felii. Se aseaza in tava alternativ un rand de cartofi si unul de carne, peste ultimul strat de cartofi se pune pasta de tomate si se da la cuptor pentru aprox. 30 minute.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

MotanLaOale 1

22.03.2011, 08:44

buna buna

divainbucatarie 1

22.03.2011, 09:39

mamaieelena 1

22.03.2011, 12:21

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cartofi la capac cu mujdei de usturoi si piept de pui