Musaca

de -Licurici- in Mancaruri cu carne, 13 Aug 2015 | 1711 vizualizari

 

Intotdeauna mi-au placut mancarurile ce contin carne tocata, asa ca am facut o musaca putin diferita decat cea pe care o fac de obicei, adica am prajit cartofii, inainte ii fierbeam putin si am facut o crusta de cascaval. A iesit delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 500g carne tocata
  • o ceapa
  • un ardei
  • 3 linguri bulion
  • 3 cartofi mari
  • boia, fulgi chilli, sare, piper
  • 2 oua + 2 linguri smantana
  • 100g cascaval ras
  • un cubulet de unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca:

Ceapa tocata se pune la prajit in putin ulei. Cand s-a inmuiat, am adaugat carnea tocata si am lasat 5 min pe foc, amestecand mereu ca sa se desfaca. Apoi am adaugat bulionul amestecat cu o jumatate de cana de apa si ardeiul taiat bastonase. Am potrivit gustul cu condimentele si am lasat 7 min pe foc.


Cartofii i-am taiat rondele si i-am prajit putin in ulei incins. Ouale le-am amestecat cu smantana.


Am pregatatit un vas termorezistent, l-am uns cu unt, am adaugat un strat de cartofi, carnea, cartofi, sosul format din oua si smantana, apoi cascaval ras. Am bagat in cuptor pentru 25 min, pana s-a rumenit.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

-Licurici- 1

14.08.2015, 08:35

Rocsi 1

15.08.2015, 10:36

Este foarte buna!

-Licurici- 1

17.08.2015, 09:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogosi cu scortisoara

ieri la 20:31

Mini tarte cu crema de vanilie si fructe

ieri la 20:30

Linte cu carnati cabanos

de Ina 7

ieri la 20:25

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti in sos de rosii