Musaca cu carne

de izulika in Vita, 21 Sep 2010 | 17212 vizualizari

 

La aceasta reteta m-am inspirat de aici http://bucataras.ro/retete/8919/musaca-cu-carne-si-mozarella.html

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 500 g carne de vita tocata
  • 190 g smantana
  • 150 g cascaval
  • 2 oua
  • 2 linguri pasa tomate
  • 4 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 4 linguri ulei
  • 1 lingura delicat
  • 1 lingurita cimbru
  • 1 vf cutit piper
  • sare dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca cu carne:

Cartofii se curata de coaja si se pun la fiert cu un praf de sare, dupa ce au fiert se zdrobesc ca pentru piure iar apoi se adauga smantana si putina sare.


Intre timp uleiul se pune la incins intr-o tigaie ceapa si ardeiul se curata si se toaca marunt apoi se adauga peste ulei si se lasa la prajit cca 10 min dupa care se adauga pasta de tomate si carnea tocata.Se lasa la foc incet amestecand din cand in cand.Cand carnea este prajita se adauga condimentele si usturoiul zdrobit iar dupa 2-3 minute se da de pe foc.


Dupa ce s-a racit se adauga cele 2 oua si se amesteca.Se unge o tava cu putin unt apoi se pune un strat de piure,unul de carne apoi piure si deaspura cascavalul ras.Peste cascaval se poate pune ardei rosu taiat dupa preferinta sau feluiute de rosie.Tava se da la cuptor pentru 30 de minute pana se rumeneste deasupra.Dupa ce am scos tava din cuptor putem presara deasupra putin patrunjel verde tocat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

tanyapatap 1

05.01.2011, 20:39

DinaS 1

18.08.2011, 11:15

Astazi fac si eu aceasta musaca.Abia astept,mi-e o pofta...........

tanyapatap 1

09.12.2013, 15:57

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Gulas la ceaun