Musaca cu carne de pui si cascaval

de Alexandra Burz in Pui, 3 Mar 2014 | 2279 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 500 gr carne tocata de pui
  • 2 cepe mari
  • 2 catei de usturoi
  • 200 gr cascaval
  • 3 oua
  • 200 ml smantana grasa
  • sare
  • piper
  • ulei
  • boia de ardei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca cu carne de pui si cascaval:

Fierbem cartofii in coaja.


Ceapa o tocam marunt si o punem la calit in putin ulei.


Cand devine cristalina, adaugam carnea tocata, si usturoiul pisat.


Lasam sa se caleasca impreuna pentru aproximativ 15 minute.


Cand s-au fiert cartofii, ii decojim si ii taiem rondele de aproximativ 2 cm.


Asezam frumos intr-o tava de yena un rand cartofi, asezonati cu sare, piper si boia de ardei.


Punem amestec calit.


Iar cartofi asezonati, iar amestec si deasupra din nou cartofi.


Batem ouale ca pentru omleta, adaugam smantana si punem peste cartofi in tava.


Acoperim suprafata cu cascaval felii sau ras dupa preferinta.


Dam la cuptor pentru 30 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca cu carne de pui si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Alexandra Burz 1

03.03.2014, 21:24

lucy2002 1

04.03.2014, 13:42

Foarte buna !...indata o scot de la cuptor

lucy2002 1

04.03.2014, 13:44

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulouri din piept de pui invelite in bacon.