Tocanita de pipote cu inimi

de adry88 in Pui, 9 Sep 2012 | 2243 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 caserola cu pipote si inimi
  • 3 cepe
  • 2 linguri paste de tomate
  • 200 ml apa
  • 100 ml vin alb
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • carnati de casa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pipote cu inimi:

Ceapa se curata, se toaca marunt si se caleste in putin ulei incalzit. Cand a devenit transparenta se adauga pasta de tomate si apa. Se adauga pipotele, inimile curatate si spalate bine (eu le-am taiat in bucati). Se lasa sa fiarba cca 15 minute, dupa care se adauga vinul si carnatii de casa, se lasa sa fiarba pana se formeaza un sos, se potriveste sare piper si busuioc dupa gust.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pipote cu inimi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

iri_iri 1

09.09.2012, 18:00

place....dar fara carnati,

mamaieelena 1

10.09.2012, 20:58

vin la masa

Sim0na 1

11.09.2012, 09:43

Ce bunatate!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pipote