Pui picant in bere neagra cu cartofi la cuptor gratinati cu parmezan

de r3nat02006 in Pui, 14 Ian 2013 | 4418 vizualizari

 

reteta simpla si delicioasa

 

INGREDIENTE

  • 1 pui intreg in jur de 1,5 kg
  • 1l bere neagra
  • 1 kg cartofi
  • 25 gr parmezan
  • 15 gr sare
  • 10 gr boia iute
  • 5 gr chilli
  • 15 gr ulei masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui picant in bere neagra cu cartofi la cuptor gratinati cu parmezan:

Se ia puiul se spala se sterge cu prosoape de hartie. Intr-un bol se pregateste pasta cu care se va unge puiul din sare, boia, chili si ulei de masline. Cartofii se curata si se taie in jumatati, se pune puiul in tava de cuptor alaturi de cartofi, se toarna berea neagra iar apoi se acopera cu folie de aluminiu si se baga in cuptor incalzit in prealabil la 180 grade. Dupa jumatate de ora se intoarce puiul si se acopera in continuare pentru inca jumatate de ora. Dupa acest timp se lasa puiul inca 45 minute in cuptor pentru a se rumeni. Dupa ce se scoate puiul si se aseaza pe platou alaturi de cartofi se adauga parmezanul ras.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui picant in bere neagra cu cartofi la cuptor gratinati cu parmezan" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Sim0na 1

14.01.2013, 22:26

Bine ai venit!
Tare bine arata bronzatu asta

MotanLaOale 1

14.01.2013, 23:37

babi5 1

30.09.2013, 20:49

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pui in hartie de copt