Pui picant in bere neagra cu cartofi la cuptor gratinati cu parmezan

de r3nat02006 in Pui, 14 Ian 2013 | 5846 vizualizari

 

reteta simpla si delicioasa

 

INGREDIENTE

  • 1 pui intreg in jur de 1,5 kg
  • 1l bere neagra
  • 1 kg cartofi
  • 25 gr parmezan
  • 15 gr sare
  • 10 gr boia iute
  • 5 gr chilli
  • 15 gr ulei masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui picant in bere neagra cu cartofi la cuptor gratinati cu parmezan:

Se ia puiul se spala se sterge cu prosoape de hartie. Intr-un bol se pregateste pasta cu care se va unge puiul din sare, boia, chili si ulei de masline. Cartofii se curata si se taie in jumatati, se pune puiul in tava de cuptor alaturi de cartofi, se toarna berea neagra iar apoi se acopera cu folie de aluminiu si se baga in cuptor incalzit in prealabil la 180 grade. Dupa jumatate de ora se intoarce puiul si se acopera in continuare pentru inca jumatate de ora. Dupa acest timp se lasa puiul inca 45 minute in cuptor pentru a se rumeni. Dupa ce se scoate puiul si se aseaza pe platou alaturi de cartofi se adauga parmezanul ras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui picant in bere neagra cu cartofi la cuptor gratinati cu parmezan" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pui cu legume la pungă