Ostropel de pui

de merisor in Pui, 18 Iul 2012 | 3815 vizualizari

 

Am primit un pui micut de la tara si m-am gandit sa fac ostropel.

 

INGREDIENTE

  • 1 pui intreg
  • 2 rosii mari
  • 3 linguri ketchup dulce
  • foi de dafin
  • piper
  • oregano
  • cimbru
  • 1 capatana usturoi
  • ulei
  • putina apa
  • 1/2 legatura patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel de pui:

Am spalat puiul, l-am taiat bucati si l-am pus la inabusit cu ulei, putina apa si sare.


Am condimentat cu piper, foi de dafin, oregano putin cimbru si usturoiul maruntit.


Rosiile decojite, le-am trecut prin robot si le-am amestecat cu ketchup pentru ca erau putin acrisoare, iar noi in general preferam sosurile putin dulci.


Cand puiul s-a patruns si colorat putin am pus rosiile si l-am mai lasat pe foc cca 10 minute.


La sfarsit se pune patrunjel tocat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

diaconta 1

19.07.2012, 12:09

imi este in plan dar nu i-a venit randul

gaby_gabytza 1

19.07.2012, 20:44

Irina 1

16.09.2013, 11:43

vreau sa fac si eu!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert poale-n brau
  • 06

    MI

  • 07

    J

  • 08

    V

  • 09

    S

  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake rece cu ciocolata si visine

de oanapl 6

ieri la 22:50

Muschiulet fraged de porc cu ciuperci la cuptor si orez cu parmezan

de Rocsi 9

ieri la 20:21

Piept de porc la cuptor, cu varza dulce, in sos de rosii

de vasimur 2

ieri la 19:09

Suc de mere dupa reteta veche

de Ksenya 4

ieri la 17:36

RETETA RECOMANDATA
Ostropel cu carne de pasare