Musaca cu piure de cartofi

de grasu64 in Mancaruri cu carne, 10 Apr 2012 | 3160 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - 800 g carne tocata de ce animal sau pasare va plac eca vorba aceea "cea mai buna pasare e....porcul"
  • - 2 kg cartofi
  • - 1 ceapa
  • - 1 cescuta de lapte
  • - 1 cana de vin alb, sec ( optional)
  • - 4 oua
  • - 2 linguri ulei Cardinal
  • - sare, piper, cimbru, dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca cu piure de cartofi:

Din cartofi ( fierti bineinteles) si lapte facem un piure.


Curatam si taiam marunt ceapa si o punem sa se caleasca in ulei, impreuna cu carnea. Adaugam , lingura cu bulion, vinul si lasam sa fiarba.

Intr-o tava termorezistenta punem jumatate din cantitatea de piure si il intindem uniform. Punem peste piure carnea si deasupra cealalta jumatate de piure. Dam la cuptorul bine incins pentru 45 de minute. Dupa acest timp scoatem tava de la cuptor, batem bine ouale si le turnam deasupra. Mai dam la cuptorm pentru 15 minute.


Carnea poate fi inlocuita cu 2 pachete de soia granule, fierte dupa cum scrie pe pachet.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca cu piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Rocsi 1

10.04.2012, 21:37

tare buna

Sim0na 1

10.04.2012, 22:09

bun, bun! N0am mai facut de mult..

grasu64 1

12.04.2012, 10:50

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Musaca de cartofi cu carne (altfel)