Musaca de cartofi

de lilik in Vita, 24 Noi 2010 | 9835 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 cartofi(circa)
  • 650-700 gr carne tocata vita
  • 150 ml suc de rosii
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 1/2 pahar vin rosu
  • sare,piper,patrunjel dupa gust
  • 450 ml sos bechamel
  • parmezan ras(sau casacaval)
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca de cartofi:

punem cartofii cu coaja la fiert.tocam marunt ceapa si usturoiul si le punem la calit in putin ulei,cand incep sa se rumeneasca punem carnea si o lasam pana isi schimba culoarea,apoi punem vinul si lasam sa se evapore.


cand s-a evaporat vinul punem sucul de rosii si lasam sa fiarba la foc mic10-15 min,dupa care potrivim de sare si piper si punem patrunjel.


scurgem cartofii cand sunt aproape fierti,ii curatam de coaja si ii taiem felii.


punem intr-un vas temorezistent sau o tava un strat de cartofi,deasupra carnea si inca un strat de cartofi,iar peste punem sosul bechamel si presaram cu parmezan.


dam la cuptor la 200° pana se rumeneste frumos.


Pofta buna!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

MotanLaOale 1

25.11.2010, 10:41

lilik 1

25.11.2010, 11:10

motan mersi frumos

adry88 1

13.05.2011, 15:57

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carne de vitel in sos de legume

de oanapl 5

ieri la 22:43

Melcisori cu telemea, la cuptor

de RODIMUR 4

ieri la 21:27

Turtite la tigaia grill

de RODIMUR 4

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Pastitsio - lasagna greceasca