Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
punem cartofii cu coaja la fiert.tocam marunt ceapa si usturoiul si le punem la calit in putin ulei,cand incep sa se rumeneasca punem carnea si o lasam pana isi schimba culoarea,apoi punem vinul si lasam sa se evapore.
cand s-a evaporat vinul punem sucul de rosii si lasam sa fiarba la foc mic10-15 min,dupa care potrivim de sare si piper si punem patrunjel.
scurgem cartofii cand sunt aproape fierti,ii curatam de coaja si ii taiem felii.
punem intr-un vas temorezistent sau o tava un strat de cartofi,deasupra carnea si inca un strat de cartofi,iar peste punem sosul bechamel si presaram cu parmezan.
dam la cuptor la 200° pana se rumeneste frumos.
Pofta buna!!
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola