Musaca de cartofi

de diaconta in Mancaruri cu carne, 25 Iun 2011 | 6671 vizualizari

 

O mancare nepretentioasa,facuta in mare graba,avand in vedere faptul ca am pierdut vremea la shopping,dar deosebit de gustoasa.Trebuie sa recunosc ca-mi plac cartofii,facuti in orice fel,dar mai ales cei noi mi se par mult mai gustosi.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr cartofi noi
  • 200 gr carne de porc tocata
  • 3 morcovi
  • o ceapa
  • 3 oua
  • 3 linguri smantana
  • 100 ml lapte
  • cascaval
  • marar,patrunjel
  • ulei
  • condimente
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca de cartofi:

Cartofii se pun la fiert cu coaja ,in apa cu putina sare.Ii vom fierbe doar de jumatate.Morcovii se curata si se dau pe razatoare.


Ceapa se curata si se taie marunt.Intr-o cratita se pune putin ulei si se pune ceapa si morcovii razuiti.Punem cratita pe foc si dupa ce acestea s-au calit putin ,adaugam si carnea.Condimentam si adaugam putina apa,mai lasam cam 10 minute sa se patrunda si carnea.La final adaugam si verdeata.


Curatam cartofii de coaja apoi ii taiem rondele.Ouale le batem,apoi adaugam smantana si laptele.


Intr-un vas de ceramica,uns cu putin unt,asezam un strat de cartofi,apoi amestecul de carne,putin din compozitia de ou,apoi iarasi un strat de cartofi.


Seasupra punem oul batut si razuim cascaval.Punem in cuptorul incins pentru 30 de minute,pana cand va capata o culoare frumoasa deasupra.


Pofta buna!!!!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (50)

adry88 1

28.06.2011, 15:54

place

Pasiune pentru bucatarie 1

30.06.2011, 07:08

minunata,nu am mai mancat de mult

Lau 1

02.07.2011, 23:00

minunata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert fursecuri papuci
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu foi de bezea şi nucă caramelizată

ieri la 23:15

Aperitiv cu carnati de Frankfurt

ieri la 18:00

Prajitura cu ciocolata si smantana/Prajitura de Metz

ieri la 17:52

Varza dulce cu sunca de porc sarata

ieri la 17:46

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de mazare si ciuperci cu pui