Musaca de cartofi

de diaconta in Mancaruri cu carne, 25 Iun 2011 | 6940 vizualizari

 

O mancare nepretentioasa,facuta in mare graba,avand in vedere faptul ca am pierdut vremea la shopping,dar deosebit de gustoasa.Trebuie sa recunosc ca-mi plac cartofii,facuti in orice fel,dar mai ales cei noi mi se par mult mai gustosi.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr cartofi noi
  • 200 gr carne de porc tocata
  • 3 morcovi
  • o ceapa
  • 3 oua
  • 3 linguri smantana
  • 100 ml lapte
  • cascaval
  • marar,patrunjel
  • ulei
  • condimente
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca de cartofi:

Cartofii se pun la fiert cu coaja ,in apa cu putina sare.Ii vom fierbe doar de jumatate.Morcovii se curata si se dau pe razatoare.


Ceapa se curata si se taie marunt.Intr-o cratita se pune putin ulei si se pune ceapa si morcovii razuiti.Punem cratita pe foc si dupa ce acestea s-au calit putin ,adaugam si carnea.Condimentam si adaugam putina apa,mai lasam cam 10 minute sa se patrunda si carnea.La final adaugam si verdeata.


Curatam cartofii de coaja apoi ii taiem rondele.Ouale le batem,apoi adaugam smantana si laptele.


Intr-un vas de ceramica,uns cu putin unt,asezam un strat de cartofi,apoi amestecul de carne,putin din compozitia de ou,apoi iarasi un strat de cartofi.


Seasupra punem oul batut si razuim cascaval.Punem in cuptorul incins pentru 30 de minute,pana cand va capata o culoare frumoasa deasupra.


Pofta buna!!!!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (50)

adry88 1

28.06.2011, 15:54

place

Pasiune pentru bucatarie 1

30.06.2011, 07:08

minunata,nu am mai mancat de mult

Lau 1

02.07.2011, 23:00

minunata

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinta cu ficatei de pui
  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Minuturi reci cu branza, ceapa si chimen

de Ancutsa 5

ieri la 14:11

Pizza de toamna cu aluat nedospit

de Ancutsa 5

ieri la 11:55

Supa crema de dovleac cu ghimbir servita cu grisine in sunculita crud uscata

ieri la 10:35

Desert tort cu nuca, vin alb si trandafiri

de Ancutsa 5

pe 18.10 la 22:34

RETETA RECOMANDATA
Aripioare de pui pane