Musaca de cartofi cu carne (altfel)

de ela in Vita, 7 Dec 2011 | 6680 vizualizari

 

e musaca si nu e :)))

 

INGREDIENTE

  • 700 g muschi de vitel
  • 1,5 kg cartofi
  • 1 fir de praz mai mare
  • 2 linguri faina
  • 750 ml supa (eu am avut de curcan)
  • 50 gr branza rasa
  • 1 cub concentrat de vita
  • lapte
  • 1 pachet unt
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • vegeta de legume
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca de cartofi cu carne (altfel):

Punem carnea in robotul de bucatarie si o tocam.Taiem marunt prazul si il punem la calit in putin ulei,apoi adaugam carnea tocata,sare,piper si cimbru dupa gust.Lasam la foc potrivit cateva minute,amestecand din cand in cand,pana se albeste putin carnea.Se pune faina si lasam 3minute,turnam supa si lasam sa fiarba vreo 30minute,amestecand din cand in cand si mai punem apa daca trebuie,punem si cubul de vita.Egata cand a scazut zeama si de abea acopera carnea.

Intre timp curatam cartofii si ii punem la fiert in apa cu sare si vegeta,20minute.Scurgem zeama si pregatim un pireu cu lapte si putin unt.

Punem carnea intr-un vas termorezistent,nivelam apoi punem pireul,presaram telemeaua,punem cateva cubulete de unt si dam la cuptor,la foc potrivit vreo 60minute,pana se rumeneste frumos compozitia.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de cartofi cu carne (altfel)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Musaca de cartofi cu carne (altfel)-0
Musaca de cartofi cu carne (altfel)-1
Musaca de cartofi cu carne (altfel)-2
Musaca de cartofi cu carne (altfel)-3
Musaca de cartofi cu carne (altfel)-4
Musaca de cartofi cu carne (altfel)-5
Musaca de cartofi cu carne (altfel)-6
Musaca de cartofi cu carne (altfel)-7
Musaca de cartofi cu carne (altfel)-8

COMENTARII (19)

MIUTA

MIUTA 1

09.12.2011, 23:14

Foarte buna

MVMih

MVMih 1

16.12.2011, 16:14

Ela...reteta e altfel si e bine. As incerca si eu ...dar cred k nu mai e....asa ca sa mai faci

ela

ela 1

16.12.2011, 16:56

Mihule...ce-ar fi sa iti faci? ,pe unde ai disparut in ultimul timp?

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec glazurat cu citrice

de Rux 9

Chec glazurat cu...

ieri la 23:23

Supa cu tortellini si fasole verde

Supa cu...

ieri la 22:41

Prajitura Adelina

de mena29 3

Prajitura Adelina

ieri la 22:05