Musaca de cartofi cu carne de pui

de Bunica in Pui, 28 Mar 2012 | 53431 vizualizari

 

Imi place musacaua cu cartofii taiati rondele.

 

INGREDIENTE

  • 700 g.piept de pui tocat
  • 1 kg. cartofi
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 ceapa mare
  • 50 g. unt Delaco
  • 50 g. cascaval Delaco DeSenvis
  • 3 linguri ulei
  • 3 oua
  • 1 lingura smantana
  • 100 ml. suc de rosii
  • sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca de cartofi cu carne de pui:

Cartofii se spala si se pun la fiert.Cand s-au fiert ii curatam de coaja si-i taiem rondele.


Ceapa se caleste 3-4 min. intr-o tigaie in care a fost pus ulei. Peste ceapa se adauga carnea tocata si se mai tine pe foc pana se albeste putin carnea. Se ia de pe foc ,se lasa putin sa se raceasca si se adauga 2 oua,patrunjelul tocat, sare si piper si 50 ml. suc de rosii.


Ungem cu unt un vas termorezistent si asezam un strat de cartofi, carnea ,apoi cartofi.


Oul care mi-a ramas l-am batut cu putina sare , l-am amestecat cu 1 lingura de smantana si putin suc de rosii si l-am turnat peste cartofi.Peste toate acestea am ras cascaval.Vasul se da la cuptorul incalzit si se tine pana se auresc frumos cartofii.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de cartofi cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (42)

Bunica 1

18.01.2013, 10:43

babi5 1

30.08.2013, 21:28

Buna tare Bunica

Bunica 1

30.08.2013, 22:49

Babi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert poale-n brau
  • 06

    MI

  • 07

    J

  • 08

    V

  • 09

    S

  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake rece cu ciocolata si visine

de oanapl 6

ieri la 22:50

Muschiulet fraged de porc cu ciuperci la cuptor si orez cu parmezan

de Rocsi 9

ieri la 20:21

Piept de porc la cuptor, cu varza dulce, in sos de rosii

de vasimur 2

ieri la 19:09

Suc de mere dupa reteta veche

de Ksenya 4

ieri la 17:36

RETETA RECOMANDATA
Musaca de cartofi cu carne