Musaca de cartofi cu piept de pui

de maria_claudia in Mancaruri cu carne, 23 Oct 2010 | 4677 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500gr de cartofi,
  • 800gr piept de pui,
  • 1 ceapa,
  • 4 linguri de ulei,
  •  3 oua,
  • 2 linguri de unt
  • 200gr caizer afumat,
  • sare, piper dupa gust.
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca de cartofi cu piept de pui:

Cartofii se fierb, apoi se strecoara si se face un pireu in care adaugam untul si 2 oua. Ceapa tocata marunt se caleste in ulei, apoi se pune carnea care a fost fiarta si tocata si caizerul. Se lasa pe foc 10 min, apoi se amesteca cu cartofii. Compozitia se pune intr-o tava tapetata cu ulei. Pe deasupra se pune un ou batut si se introduce in cuptorul incins ptr 45min. Se serveste cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de cartofi cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Frigarui la cuptor