Musaca de paste(penne)

de Dea_Dea in Penne, 26 Aug 2013 | 1677 vizualizari

 

Pentru ca ai mei aveau chef de paste , am facut o musaca , care a iesit delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr paste
  • 400 gr carne tocata de porc
  • 2 cepe
  • 2 linguri de ulei
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 200ml apa
  • 2 oua
  • 100 ml lapte
  • 5 linguri de smantana
  • vegeta
  • piper
  • cimbru
  • unt
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca de paste(penne):

Ceapa se toaca si se pune la calit in ulei .

Se adauga carnea , se lasa cateva minunte pana isi schimba culoarea. Se adauga pasta de rosii, condimentele si apa , si se lasa la fiert pana scade apa .

Pastele se fierb conform instructiulilor de pe ambalaj , se trec pe sub jet de apa rece si se lasa la scurs.

Se unge tava de yena cu unt se pun jumatate de paste , carnea, cealalta jumatate de paste , iar la final se pune sosul facut din samatana lapte si oua.

Se dau la cuptor 30 min , la foc potivit .

 

TIPS-URI

1

Se pot folosi si alt fel de paste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de paste(penne)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Musaca de paste(penne)-0
Musaca de paste(penne)-1
Musaca de paste(penne)-2
Musaca de paste(penne)-3
Musaca de paste(penne)-4
Musaca de paste(penne)-5
Musaca de paste(penne)-6
Musaca de paste(penne)-7

COMENTARII (21)

Rocsi

Rocsi 1

26.08.2013, 20:24

Bunica

Bunica 1

26.08.2013, 20:35

Buna trebuie sa fi fost!

AnyCostescu

AnyCostescu 1

26.08.2013, 20:49

Bunaaaa

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!