Muschi de porc afumat

de Lau in Mezel de casa, 25 Dec 2018 | 7651 vizualizari

 

Reteta romaneasca
In loc de tort pentru 1290 de retete, v-am adus o reteta care nu lipseste de pe masa de sarbatori:)

 

INGREDIENTE

  • 1 muschi de porc
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • chilli
  • ienibar
  • foi de dafin
  • cimbru
  • coriandru
  • maghiran
  • 1 l vin
  • 1 capatana usturoi
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de porc afumat:

Bucata de muschi se condimenteaza cu sare si se lasa peste noapte la rece.

A 2- zi se amesteca condimente dupa gust,adaugam vinul si condimentele,usturoiul pisat intr-o oala/bol in care sa incape muschiul.

Acoperim si lasam pana a 2 zi la rece.

Scoatem muschiul din bait si lasam sa se scurga bine dupa care il afumam.

Cand este cald il condimentam cu boia de ardei dulce.

Daca nu avem afumatoare,il punem intr-o folie de aluminiu si dam la cuptroul incalzit 40-60 min cu o tava cu apa dedesubt.

In ultimele 10 min luam folia pentru a se rumeni

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Rocsi 1

28.12.2018, 20:52

Imi place ca l-ai pregatit tu, ca astea din comert au destule prafuri! Bravo!

Gherca Daniela 1

31.12.2018, 10:56

Lau 1

03.01.2019, 18:58

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Piept de rata crud uscat